Odyssey Logistics

Office-IT mag zich reeds jarenlang ontfermen over het IT-beheer van Odyssey Logistics

Sinds de opstart van het bedrijf in België in 2008 ontfermt Office-IT zich over het volledige IT-beheer en rapporteert hierbij zowel aan de lokale directie als aan de ICT afdeling in de U.S.

Ook voor de opstart van een nieuwe vestiging in Gdansk in Polen deed Odyssey beroep op de expertise van Office-IT.

containerterminal Odyssey Logistics

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Odyssey Logistics Europe gevestigd in Berchem, Belgie maakt deel uit van Odyssey Logistics & Technology met hoofdkantoor in Danbury CT, USA. Met zijn uitgebreide ervaring, netwerk en state-of-the-art technologie levert Odyssey Logistics Europe best in class logistieke oplossingen. Bedrijven in de chemische sector met diverse en complexe transportnoden rekenen op de innovatieve technologieën van Odyssey voor logistieke strategieën van hoge kwaliteit.

Sinds de opstart van het bedrijf in België in 2008 ontfermt Office-IT zich over het volledige IT-beheer en rapporteert hierbij zowel aan de lokale directie als aan de ICT afdeling in de U.S

Odyssey Gdansk

Ook voor de opstart van een nieuwe vestiging in Gdansk in Polen deed Odyssey beroep op de expertise van Office-IT. Er werd een eigen virtuele infrastructuur opgezet gebaseerd op VMware. HPE Proliant servers zijn geconnecteerd met de SAN (Storage Area Network) omgeving.

WatchGuard firewall oplossingen zorgen voor een sterk beveiligde omgeving en een naadloze verbinding tussen de systemen in België en de US. Alles wordt bewaakt en beheerd door een monitoring systeem om de beschikbaarheid van de systemen rond de klok te garanderen.

Odyssey Logistics te Berchem werkt reeds sinds 2015 succesvol met de VoIP oplossing van Fonzer. Dankzij Fonzer kunnen ook in de mobiele communicatie vaste nummers gebruikt worden en zorgt het voor een grote besparing op de internationale lijnen.

“De beslissing was dan ook zeer snel gemaakt om dit ook in Gdansk te installeren. Er werden 20 Poolse nummers aangemaakt en de telefooncentrales in België en Polen zijn met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen onze medewerkers kosteloos bellen tussen beide locaties.”

Logo Odyssey

Deel deze case:

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De telefooncentrales in België en Polen zijn met elkaar verbonden. Zo kunnen onze medewerkers via de cloud kosteloos bellen tussen beide locaties.”

Matthijssen Toine - Odyssey Logistics Europe