Office-IT, de betrouwbare partner voor jouw IT-beheer

Vertrouwen in de juiste partner is de sleutel tot het succes van IT-beheer. Dat en maatwerk, visie op de toekomst en het investeren in een langetermijnrelatie. Reken maar dat Office-IT op al deze onderdelen scoort.

Office-IT is de ideale partner voor je IT beheer
Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Al sinds 2012 bouwen we bij Office-IT aan onze reputatie. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak ontzorgen we onze klanten op het vlak van IT-beheer vanuit onze 3 vestigingen in Olen, Deurne en Mortsel.

De kracht van een gepassioneerd team

Onze kracht? De familiale sfeer en aanpak. Bij Office-IT vormen we een hecht team, dat gepassioneerd is door de job en waar mensen zich goed voelen. Een uitstraling die onze klanten onmiddellijk opvalt en weet te waarderen.
Maak kennis met ons salesteam: 1 team, 4 unieke persoonlijkheden.

Office-IT team bespreekt plan van aanpak

Management en administratie

Telefoon: 03 446 60 03 

Email: info@office-it.be              

Telefoon: 03 446 60 03

Email: accounting@office-it.be         

Sales & marketing

Support en operations

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt. We zijn op het juiste moment overgestapt, want enkele dagen later werden we gehackt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company