Ontdek Office-IT, een IT bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Office-IT het IT-bedrijf waarop je kunt vertrouwen voor succesvol IT-beheer. Onze focus ligt op maatwerk, een heldere visie op de toekomst en het opbouwen van duurzame langetermijnrelaties. Ontdek waarom Office-IT uitblinkt in al deze essentiële aspecten van IT-dienstverlening.

Ontdek het verhaal achter Office-IT, een IT bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Al sinds 2012 bouwen we bij Office-IT aan onze reputatie. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak ontzorgen we onze klanten op het vlak van IT-beheer vanuit onze 3 vestigingen in Olen, Deurne en Mortsel.

Ontdek hoe ons IT-bedrijf klaarstaat om jouw digitale uitdagingen aan te gaan en oplossingen op maat te bieden.

De kracht van een gepassioneerd team

De kracht van Office-IT als toonaangevend IT-bedrijf ligt in de familiale sfeer en persoonlijke aanpak die we koesteren. We vormen we een hecht team, dat gepassioneerd is door de job en waar mensen zich goed voelen. Een uitstraling die onze klanten onmiddellijk opvalt en wordt gewaardeerd.  

Tel hier nog meer dan 20 jaar ervaring bij, en je hebt niet alleen een gepassioneerd team, maar ook een betrouwbare partner in IT-oplossingen.

De kracht van een gepassioneerd team

Management en administratie

Telefoon: 03 446 60 03 

Email: info@office-it.be              

Telefoon: 03 446 60 03

Email: accounting@office-it.be         

Sales & marketing

Support en operations

Op zoek naar een IT bedrijf voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt. We zijn op het juiste moment overgestapt, want enkele dagen later werden we gehackt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company