Cloud & Hosting

Snel, performant en veilig werken? Daarvoor is een betrouwbare IT-infrastructuur essentieel. Houd je liefst je data lokaal of vertrouw je op onze datacenters voor private hosting? Overstappen naar de cloud kan ook. We hebben cloud- en hostingoplossing op maat van jouw bedrijf!

Optimaliseer je bedrijfsdata met een doordachte IT-infrastructuur. Ontdek veilig en snel beheer dankzij onze cloud-hosting oplossingen.
Vertrouw op onze Office-IT datacenters in Deurne en Olen voor de private hosting van jouw data.

Private hosting

Vertrouw op onze Office-IT datacenters in Deurne en Olen voor de private hosting van jouw data. Ze zijn perfect beveiligd en 24/7 operationeel. Onze servers worden continu gemonitord en proactief onderhouden. Redundante back-ups gebeuren dagelijks.

We ontzorgen je volledig. Je mag gerust zijn.

KMO in de Cloud

Klaar om je IT-infrastructuur over te brengen naar de cloud? Met ‘KMO in de Cloud’ bieden we een kant-en-klare cloudoplossing op maat van jouw bedrijf. In samenwerking met ClearMedia houden we je IT-infrastructuur permanent beschikbaar in de cloud, via de beveiligde datacenters van Proximus.

Kostvriendelijk, voor een vaste prijs per gebruiker.

Met KMO in de cloud geniet je van een kant-en-klare oplossing waarbij je gebruik maakt van de kwalitatieve servers van Proximus.
Registreer of verhuis jouw domeinnaam moeiteloos met onze webhosting service.

Webhosting

Ook voor webhosting kan je bij Office-IT terecht.

Wij registreren jouw domeinnaam of nemen hem over van een andere provider. Nadien zorgen we uiteraard voor kwalitatieve en betrouwbare hosting van jouw website, inclusief DNS-redundantie en back-ups.

Microsoft 365

Maak van jouw KMO een digitale werkplek!  Met Microsoft 365 werken jouw medewerkers waar ze maar willen, want ze connecteren in de cloud.

Als Microsoft Gold Certified Partner hebben wij de nodige expertise om samen met jou op zoek te gaan naar de gepaste softwarelicenties en te zorgen voor een optimale configuratie.

Wil je werken in de cloud? Maak de overstap naar Microsoft 365.
Medewerker die probleemloos van thuis uit werkt

Veilig thuiswerken

Thuiswerken is de nieuwe norm. Wij zorgen ervoor dat al je medewerkers snel en veilig aan de slag kunnen en toegang hebben tot alle nodige documenten en toepassingen in de cloud.  

Dankzij extra beveiligingslagen blijft jouw IT-infrastructuur optimaal beveiligd.

Cloudtelefonie

VoIP-telefonie – ook wel bellen over het internet of bellen in de cloud genoemd – heeft heel wat voordelen.

Bij cloudtelefonie maak je gebruik van een virtuele telefooncentrale die in een beveiligd datacenter staat. Geen onderhoud, minder kosten, een optimale geluidskwaliteit en ultieme flexibiliteit.

Altijd en overal bereikbaar dankzij onze cloud telefonie oplossing

Op zoek naar de juiste IT-infrastructuur?

Snel, performant en veilig werken? Daarvoor is een kwalitatieve IT infrastructuur essentieel. Op onze eigen servers in ons beveiligd datacenter, in de cloud of bij jou op kantoor?
Wij zorgen voor de gepaste oplossing.

“Dankzij KMO in de Cloud hoeven we ons voortaan minder zorgen te maken over onze IT. Onze medewerkers beschikken nu over de meest recente software waardoor de samenwerking tussen België en Spanje efficiënter en veiliger verloopt.”

Geens Bruno – Baginco International