IT security/Cybersecurity

Cybercriminaliteit is een reële dreiging. Optimaliseer je bedrijfsbeveiliging met krachtige IT security en cybersecurity. Office-IT biedt een brede waaier aan beveiligingsoplossingen aan en zorgt voor een optimale beveiliging van je netwerk en al je apparatuur.

Optimaliseer je bedrijfsbeveiliging met krachtige IT-security en cybersecurity.

Firewalls

Niets makkelijker voor (cyber)criminelen dan een voordeur die openstaat. Een krachtige firewall is onmisbaar op het vlak van cybersecurity.

Office-IT is Gold Partner van WatchGuard. We kennen hun aanbod goed en bevelen het ten zeerste aan voor netwerkbeveiliging en bescherming tegen cyberdreiging.

Multifactor authenticatie

Wist je dat een eenvoudig paswoord in 52 seconden gekraakt kan worden?

Bescherm jouw bedrijfsgegevens tegen cyberaanvallen en diefstal van inloggegevens, o.a. door multifactor authenticatie. Efficiënte cybersecurity zorgt ervoor dat jouw volledige netwerk beveiligd is tegen hackers.

Verbeter je cybersecurity met een MFA oplossing.
Optimaliseer je IT security met een meerlaagse beveiligingsoplossing.

Endpoint security

Endpoint security of endpoint protection gaat verder dan antivirussoftware. Het is een meerlaagse beveiligingsoplossing.

Onze EDR-oplossing (endpoint detection and response) scant potentieel vreemd gedrag op ál je devices, ook je mobiele eindpunten. Op die manier beschermt het je volledige bedrijfsnetwerk. Proactief en in real time.

E-mailbeveiliging

Spam, phishing, malware en frauduleuze mails komen steeds vaker voor. Veilig mailverkeer is dan ook een extreem belangrijk onderdeel van IT security.

Wij werken met Vade om jouw mailverkeer optimaal te beschermen. Deze uiterst krachtige filter grijpt snel en efficiënt in en houdt al jouw mailboxen gezond.

Zet je e-mailbeveiliging op punt met onze oplossing van Vade.
De meeste geslaagde cyberaanvallen zijn helaas te wijten aan menselijke fouten. Verhoog de security awareness van je medewerkers met Phished en Office-IT.

Verhoog je security awareness met Phished en Office-IT

Bescherm jouw bedrijf tegen cyberdreigingen met het bekroonde Belgische Phished platform.

Phished biedt geautomatiseerde phishing simulaties en interactieve cybersecurity trainingen die het risico op phishing tot wel 96% verminderen.  

Voeg daar onze deskundige ondersteuning aan toe en blijf altijd een stap voor op dreigingen.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een IT-partner voor jouw cybersecurity?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade International