Cases

Vertrouwen in de juiste partner is de sleutel tot het succes van IT-beheer. Maar ook maatwerk, visie op de toekomst en het investeren in een langetermijnrelatie zijn cruciaal. En dat Office-IT op al deze onderdelen scoort, blijkt uit onze succesverhalen.

Tevreden klant van Office-IT
Het is voor ons eigenlijk heel duidelijk dat we een uitstekende partner hebben. Wij gaan zeker goed blijven luisteren naar wat Office-IT ons vertelt en voorstelt.
Lees meer
Sinds we zijn overgestapt naar SentinelOne, zijn al onze devices continu beschermd. Zelfs als er ‘s nachts of in het weekend malware binnenkomt.
Lees meer
We zijn op het juiste moment overgestapt, want enkele dagen later werden we geconfronteerd met een hack. Dankzij Office-IT waren we heel snel terug operationeel zonder al te veel kleerscheuren.
Lees meer
Met KMO in de cloud beschikken onze medewerkers nu over de meest recente software waardoor de samenwerking tussen België en Spanje efficiënter en veiliger verloopt.
Lees meer
90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen.
Lees meer
Zijn onze medewerkers toch net even minder alert, dan weten we dat er een vangnet is dat problemen voorkomt.
Lees meer

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We hoeven ons voortaan geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van onze pc’s of alerts die gegenereerd worden, want Office-IT houdt vanop afstand alles in de gaten en grijpt meteen in waar nodig.”

Atraxion - Aartselaar