IT-oplossingen op maat van jouw onderneming

Een totaaloplossing nodig voor al jouw IT-infrastructuurnoden? Check! Betere beveiliging van het netwerk, installeren en onderhouden van jouw werkstations, betrouwbare hosting van de data … Welkom bij Office-IT.

Landschapskantoor

Volledige ontzorging

Continuïteit van jouw business. Dat garanderen wij. We bieden oplossingen om beveiligingsrisico’s van data te verminderen en de complexiteit van jouw IT-systemen te vereenvoudigen.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we voldoende kennis om jouw KMO op vlak van IT volledig te ontzorgen. Vakkundig advies en ondersteuning bij elke stap in jouw IT-project, door vaste contactpersonen waarop je kan vertrouwen.

Kies uit ons ruime aanbod

Monitoring en onderhoud, cloudoplossingen en hosting, security, back-up en disaster recovery. Het zit allemaal in ons aanbod. Vertel ons precies wat je zoekt, dan vinden we samen zeker de juiste en meest kostenefficiënte oplossingen voor jouw KMO.  

Bedrijfscontinuïteit, veiligheid en efficiëntie staan hier altijd centraal.

Sales medewerker geeft presentatie over het IT-aanbod

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We waren ervan overtuigd dat Office-IT ons op vlak van IT kon ‘ontzorgen’. Het traject dat Office-IT voor ons uitstippelde sloot naadloos aan bij ons groeitraject.”

Wong Hil Foon – Ecochem International