Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Office-IT, ontdek wat er reilt en zeilt en blijf op de hoogte van de laatste IT trends. 

Office-IT nieuws
[wcf_form id="2017" title=""]
Onze Operations afdeling slaat een nieuwe koers in met een versterkte managementstructuur, gericht op efficiëntie, service en automatisatie. Maak kennis met Kevin, Francis en Eddy
Meer informatie
Benieuwd hoe artificiële intelligentie (AI) jouw KMO kan versterken? In een recent interview met Sterck magazine delen Eric Liekens en Francis Theys hun inzichten over de cruciale rol van AI
Meer informatie
Het wordt alsmaar belangrijker om je netwerk te beschermen. Ontdek 6 belangrijke redenen waarom elk bedrijf een firewall nodig heeft.
Meer informatie
Als HP Amplify Synergy Partner zijn we niet enkel leverancier van HP-producten, maar zijn we vooral een betrouwbare partner in elke fase van jouw project.
Meer informatie
Lees ons boeiende familiebedrijfsverhaal in Sterck magazine! Ontdek onze waarden, diensten en de mensen achter Office-IT. Meer weten? Lees verder.
Meer informatie
Is Microsoft 365-beveiliging voldoende om een cyberaanval te stoppen? Je ontdekt het tijdens ons webinar op woensdag 20/9. Schrijf je vandaag nog in!
Meer informatie
[wcf_result id="2017"]

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Wil jij ook veilig én efficiënt kunnen werken en meteen geholpen worden bij problemen, en dit alles zonder dat jouw IT-kosten de pan uitswingen.

“We hoeven ons voortaan geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van onze pc’s of alerts die gegenereerd worden, want Office-IT houdt vanop afstand alles in de gaten en grijpt meteen in waar nodig.”

Vrints Matthias - Atraxion