Office-IT, jouw strategische partner voor IT beheer

Samenwerken, dat nemen we letterlijk. Vanaf het eerste contact verdiepen we ons in de werking van jouw bedrijf. Alleen door precies te begrijpen wat jij zoekt, kunnen wij de juiste en meest kostenefficiënte oplossingen aanbieden.

Bij ons is jouw IT-beheer voor lange tijd in goede handen. 

Jouw IT beheer verdient een persoonlijke aanpak
Jouw vaste contactpersonen

Ons Unique Selling Point? Onze persoonlijke aanpak

Bij Office-IT krijg jij ‘jouw’ projectleider toegewezen die de nodige dossierkennis opbouwt en het IT-project persoonlijk van a tot z begeleidt. Op technisch vlak wordt jouw dossier door één klantverantwoordelijke opgevolgd en ook commercieel krijg je een vaste contactpersoon.

Want jouw IT beheer verdient een persoonlijke aanpak.

Samen aan de slag

Tijdens onze eerste gesprekken leggen we jouw IT-noden vast. We doen een technische audit en rapporteren onze bevindingen. Dan volgt een gedetailleerd projectvoorstel annex migratieplan. Samen aan de slag? Mooi zo. Ons gepassioneerd team is er klaar voor.

We communiceren regelmatig over de voortgang van jouw IT-project. Het is pas rond als jij tevreden bent en ook daarna blijven wij ter beschikking. 

We nemen met onze persoonlijke aanpak het volledige IT-beheer uit handen, zodat jij zorgeloos kunt focussen op andere aspecten van je onderneming.

Samenwerken, dat nemen we letterlijk

Op zoek naar een IT-partner voor jouw IT beheer?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Wij hebben niet alleen voor Office-IT gekozen omdat ze een vestiging in Deurne hebben, maar ook omwille van hun professionele aanpak. De samenwerking verliep van begin tot eind zeer vlot”

Verreyken Kris – The Park Residence