Office-IT, jouw strategische partner

Samenwerken, dat nemen we letterlijk. Vanaf het eerste contact verdiepen we ons in de werking van jouw bedrijf. Alleen door precies te begrijpen wat jij zoekt, kunnen wij de juiste en meest kostenefficiënte oplossingen aanbieden.

Bij ons is jouw IT-omgeving voor lange tijd in goede handen.

Ons sales team luistert aandachtig naar de noden van de klant
Sales medewerkers bespreken de noden van de klant

Ons Unique Selling Point? Jouw vaste contactpersonen

Bij Office-IT krijg jij ‘jouw’ projectleider toegewezen die de nodige dossierkennis opbouwt en het IT-project persoonlijk van a tot z begeleidt. Op technisch vlak wordt jouw dossier door één klantverantwoordelijke opgevolgd en ook commercieel krijg je een vaste contactpersoon.

Altijd dezelfde mensen, waarop jij kan vertrouwen.

Samen aan de slag

Tijdens onze eerste gesprekken leggen we jouw IT-noden vast. We doen een technische audit en rapporteren onze bevindingen. Dan volgt een gedetailleerd projectvoorstel annex migratieplan. Samen aan de slag? Mooi zo. Ons gepassioneerd team is er klaar voor.

We communiceren regelmatig over de voortgang van jouw IT-project. Het is pas rond als jij tevreden bent en ook daarna blijven wij ter beschikking. Onze Helpdesk en het NOC-team ontzorgen je volledig. 

We gaan samen met je aan de slag

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Wij hebben niet alleen voor Office-IT gekozen omdat ze een vestiging in Deurne hebben, maar ook omwille van hun professionele aanpak. De samenwerking verliep van begin tot eind zeer vlot”

Verreyken Kris – The Park Residence