The Park Residence

The Park Residence koos Office-IT als IT partner voor hun nieuwe coworking space

Coworking spaces zijn standaard uitgerust met alles wat je in een professioneel kantoor nodig hebt. Ook de inrichting in het The Park Residence te Deurne staat volledig in het teken van flexibel én efficient werken.

Office-IT werd als leverancier geselecteerd voor de uitwerking en implementatie van hun IT infrastructuur.

Vergaderzaal bij coworking space Park Residence

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Het Nieuwe Werken is in. Steeds meer bedrijven maken gebruik van coworking spaces waarbij ze hun werknemers toegang geven tot een flexibele werkplek op een vlot bereikbare locatie.

Coworking spaces zijn standaard uitgerust met alles wat je in een professioneel kantoor nodig hebt. Ze zijn daardoor niet alleen in trek bij freelancers of werknemers die vaak onderweg zijn, maar spelen ook een belangrijke rol in het verbeteren van werkomstandigheden voor ‘thuiswerkers’.

Inrichting

De working spaces zijn voorzien van een goed werkend en dekkend draadloos netwerk, net als een onmiddellijk bruikbare IT- en VoIP telecominfrastructuur. De vergaderruimtes werden uitgerust met 55’ full HD flatscreen tv’s en de allernieuwste video-en teleconferencing apparatuur.

“Het succes van IT beheer wordt volgens ons niet bepaald door de nieuwste hard- en software, maar wel door de totaaloplossing die nauwkeurig aansluit bij de behoeften van onze klant” aldus Eric Liekens, CEO van Office-IT. “Als IT dienstverlener gaat Office-IT steeds op zoek naar de ideale oplossing op uw maat en naar uw wens.”

“We hebben niet alleen voor Office-IT gekozen omdat ze eveneens een vestiging in Deurne hebben, maar we hadden ook meteen vertrouwen in hun professionele en efficiënte aanpak”

Deel deze case:

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We hadden meteen vertrouwen in de professionele en efficiënte aanpak van Office-IT.”

Verreyken Kris – The Park Residence