IT Security

Help een virus

Ik heb een virus op mijn PC! Wat nu?

Een betrouwbaar back-upplan is een fundamenteel onderdeel van je IT-beleid. In de cloud, naar een lokale server of een off-site back-up? Alles kan.

Volg onderstaande stappen:

Bepaalde virussen zijn hardnekkig en laten zich niet makkelijk verwijderen, in bepaalde gevallen schakelen ze zelfs de anti-virus software uit of laten ze niet toe dat het geïnfecteerde bestand kan worden gecleand of verwijderd. Soms gaat een herinstallatie nog de enigste oplossing zijn voor je systeem weer veilig te stellen.

Tal van Belgische bedrijven werden het afgelopen jaar het slachtoffer van minstens één vorm van cybercriminaliteit. Het thema veiligheid staat dan ook centraal bij Office-IT.
Office-IT heeft meerdere oplossingen beschikbaar om uw netwerk te beveiligen.

Op zoek naar een betrouwbare back-upoplossing?

Ligt je netwerk plat of is je server gecrasht, dan ben je blij met een noodscenario en een partner die de continuïteit van jouw business garandeert. Office-IT biedt snelle en redundante back-upoplossingen.

“Dankzij de snelle verbinding tussen de locaties kunnen back-up gegevens gesychroniseerd worden, zodat bij eventuele calamiteit alle data van de laatste uitvoering steeds aanwezig is.”

Bruwier Geert – Elec Lightin’ Art