Computer

Waarom heb ik een extra back-up voor mijn Microsoft 365 omgeving nodig?

Gebruik je Microsoft 365 en heb je enkel de standaard back-upoplossing van Microsoft? Weet dan dat dit niet voldoende is.

IT engineers controleren de status van de back-up

Een betrouwbaar back-upplan is een fundamenteel onderdeel van jouw IT-beleid. In de cloud, naar een lokale server of een off-site back-up? Alles kan.

Standaard worden jouw gegevens met een retentie van 30 dagen in de automatische back-up van Microsoft 365 opgenomen, dit is een momentopname met als objectief de continuïteit van de hele omgeving te waarborgen.

Hoewel Microsoft 365 dus wel over primitieve herstelmogelijkheden voor verloren gegevens beschikt, brengen deze tools twee grote problemen met zich mee: verloren gegevens en verloren tijd. Een onafhankelijke gegevensback-up die losstaat van de app zelf is noodzakelijk om de meest voorkomende valkuilen van gegevensverlies te vermijden.

Op zoek naar een betrouwbare back-upoplossing?

Ligt het netwerk plat of is jouw server gecrasht, dan ben je blij met een noodscenario en een partner die de continuïteit van jouw business garandeert. Office-IT biedt snelle en redundante back-upoplossingen.

“Dankzij de snelle verbinding tussen de locaties kunnen back-up gegevens gesychroniseerd worden, zodat bij eventuele calamiteit alle data van de laatste uitvoering steeds aanwezig is.”

Bruwier Geert – Elec Lightin’ Art