IT security

Wat is een APT Blocker?

Een APT Blocker is een oplossing om jouw netwerk te beveiligen tegen Advanced Persistent Threats (APT).

APT’s zijn de nieuwe generatie Zero-day threats die op een zeer intelligente manier jouw netwerkbeveiliging proberen te omzeilen.

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

De WatchGuard “Advanced Persistent Threat” blocker is een innovatieve sandbox oplossing voor geavanceerde malware die een stuk verder gaat dan de traditionele antivirus.

APT Blocker inspecteert bestanden die het netwerk binnenkomen en zal verdachte bestanden afzonderen in een ‘sandbox’ waar de code in het bestand wordt geanalyseerd om het dreigingsniveau te bepalen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat zelfs malware die ontworpen is om UTM beveiliging te omzeilen toch gedetecteerd kan worden.

APT integreert met de WatchGuard Cloud & Dimension tool en toont alle APT’s samen in één overzicht. Met WatchGuard APT Blocker worden cryptolockers (bv. WannaCry) perfect opgespoord én tegengehouden.

Deze security feature zit inbegrepen in de Total Security Suite van WatchGuard. Deze Suite bevat alle services die worden aangeboden met de Basic Security Suite plus geavanceerde malwarebescherming, bescherming tegen gegevensverlies, verbeterde netwerkzichtbaarheid, een beveiligde toegangsportaal en de mogelijkheid om actie te ondernemen tegen bedreigingen vanaf WG Cloud & Dimension.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De WatchGuard Firewalls en bijhorende software bieden bijzonder veel inzicht in het netwerkverkeer en de mogelijke gevaren!”

Van den Branden Patrick – Lineas