IT security

Wat is Gateway Antivirus?

Het is een geïntegreerde beveiligingsoplossing die virussen, spyware, wormen en andere real-time bedreigingen identificeert én blokkeert.

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

Cybercriminelen worden alsmaar inventiever. Ze vinden steeds nieuwe manieren om persoonsgegevens te stelen, jouw netwerk binnen te dringen of zelfs te ‘kidnappen’. Elke dag wordt het uitdagender om jouw netwerk vrij te houden van malware zoals virussen, phishing en spyware. Om de kans op infecties te minimaliseren is het noodzakelijk deze malware te identificeren nog voor het jouw netwerk binnen kan komen. En dat doet Gateway Antivirus!

Het is een geïntegreerde beveiligingsoplossing die virussen, spyware, wormen en andere real-time bedreigingen identificeert én blokkeert.

Deze security feature zit standaard inbegrepen in de Basic Security Suite van WatchGuard. Deze suite bevat alle traditionele netwerkbeveiligingsservices die typerend zijn voor een UTM-apparaat.

De AV Gateway bezorgt ook de nodige data aan uw Dimension tool om eventuele gerichte aanvallen aan te duiden.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De WatchGuard Firewalls en bijhorende software bieden bijzonder veel inzicht in het netwerkverkeer en de mogelijke gevaren!”

Van den Branden Patrick – Lineas