Back-up

Datto back-up voor Microsoft 365

Standaard worden uw gegevens met een retentie van 30 dagen in de automatische back-up van Microsoft 365 opgenomen, dit is een momentopname met als objectief de continuïteit van de hele omgeving te waarborgen.

MS365 back-up

Een betrouwbaar back-upplan is een fundamenteel onderdeel van je IT-beleid. In de cloud, naar een lokale server of een off-site back-up? Alles kan.

Items die een tijd verwijderd zijn kunnen niet meer teruggezet worden. Het is een back-up op database niveau waarbij het niet altijd mogelijk is om 1 bestand of mail terug te zetten, wat de meest voorkomende vraag is.

Voor nog geen 2 euro per maand per gebruiker biedt Office-IT een volledige back-up aan van uw Microsoft 365 omgeving. Data worden veilig opgeslagen in Europese datacenters en de controle, het beheer en herstel zijn opgenomen in ons eigen service aanbod. Zo helpen wij u op een veilige, efficiënte én GDPR conforme manier te beschermen tegen gegevensverlies.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management