Cloud & Hosting

Fonzer lanceert Web Calls

Fonzer heeft onlangs Web Calls gelanceerd. Je logt met een webbrowser op je computer in op het Fonzer panel en klaar is kees.

Web calls scherm

Neem contact met ons op om een online demo in te plannen. We vertellen je graag alle mogelijkheden zodat je een vliegende start kunt maken met Web Calls.

Je kan via je computer bellen en gebeld worden alsof je op kantoor bent. Routeringen aanpassen, doorverbinden, in wacht zetten, enz. Een goede headset maakt de configuratie compleet!

Nieuwe gebruikers op een bedrijfspanel kunnen eenvoudig worden aangesloten via een uitnodiging per e-mail. Volledig corona-proof dus, want de installateurs hoeven niet meer naar de klant-locatie om toestellen te installeren.  

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De telefooncentrales in België en Polen zijn met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen onze medewerkers kosteloos bellen tussen beide locaties.”

Matthijssen Toine – Odyssey Logistics