Cloud & Hosting

Office 365 wordt Microsoft 365

Microsoft heeft aangekondigd dat ze een naamswijziging gaan doorvoeren op een aantal Office 365 abonnementen. Vanaf 21 april 2020 vallen deze onder de noemer Microsoft 365.

kantooromgeving

Maak van jouw KMO een digitale werkplek!  Met Microsoft 365 werken jouw medewerkers waar ze maar willen, want ze connecteren in de cloud.

Microsoft 365 was een abonnementsformule voor bedrijven, die Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility + Security (EMS) combineerde. Deze definitie is niet langer van toepassing aangezien Microsoft de Microsoft 365-naam uitbreidt naar een aantal, maar niet alle, Office 365-producten. Het feit dat abonnementen ‘Microsoft 365’ in hun naam hebben betekent dus NIET langer dat zij Windows Business / Enterprise en (delen van) Enterprise Mobility + Security bevatten.

De prijs of inhoud van het abonnement wijzigt niet, enkel de naam:

Volgende Office 365 bundels veranderen NIET van naam:

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We willen de organisatie niet overspoelen met tools en kiezen bewust voor een eenvoudige structuur met Microsoft Office 365 als basis.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company