Cloud & Hosting

Poly Studio X

Werken op afstand is het nieuwe normaal, maar persoonlijk contact blijft erg belangrijk. Maak kennis met de Poly Studio X30, een all-in-one videobar voor kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Met Poly Studio haal je een krachtige Plug & Play oplossing in huis zonder in te leveren op audio- en videokwaliteit.

video conference

Maak van jouw KMO een digitale werkplek! Met Microsoft 365 werken jouw medewerkers waar ze maar willen, want ze connecteren in de cloud.

All-in-one

Poly Studio X30 is een stand-alone vergaderoplossing met alle noodzakelijke elementen om vergaderingen van hoge kwaliteit te organiseren.De bediening van het systeem gebeurt via het bijgeleverde TC8 touchpanel. Je hebt geen externe PC nodig.

Installatie

Doordat de Poly Studio een stand-alone vergaderoplossing is, hoef je enkel de stroom, HDMI en internet aan te sluiten en je bent klaar voor jouw eerste vergadering.

Optimale gebruikservaring voor de deelnemers

De geïntegreerde 4K-camera zorgt dat iedereen goed zichtbaar is aan de andere kant van de lijn. Dankzij zijn software en de slimme camera én microfoons zoomt de Poly Studio X30 automatisch in op de spreker. Daarnaast streamt de videobar het ontvangen beeld in Ultra High Definition (UHD: 3840×2160) op het aangesloten scherm. Zo voelt het alsof iedereen in één ruimte is.

Draadloos presenteren

Dankzij de ingebouwde software kan je eenvoudig de inhoud van uw scherm delen via het grote scherm met de andere deelnemers.

Gebruik je Microsoft Teams? Geen probleem. Dan configureren wij voor jou de Poly Studio in TeamsMode.

Bekijk hier de demo.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We willen de organisatie niet overspoelen met tools en kiezen bewust voor een eenvoudige structuur met Microsoft Office 365 als basis.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company