Cloud & Hosting

Veilig thuiswerken met Awingu

Je wil jouw medewerkers van thuis laten werken. Maar hoe zorg je ervoor dat ze op een veilige manier toegang hebben tot alle applicaties vanop eender welk toestel?

Samen met Awingu zorgen we voor een performante en veilige oplossing voor thuiswerk.

loginscherm van Awingu

Je medewerkers van thuis uit laten werken? Met Awingu kan dit op een eenvoudige én veilige manier.

Met de oplossing van Awingu kunnen zij via een browser verbinding maken met hun desktop op kantoor. Indien ze niet reeds over een Terminal Server omgeving beschikken, dan kunnen we ook individuele toegang tot het eigen workstation opzetten.

Je hebt geen aanvullende VDA-licenties nodig om vanaf een Windows-apparaat verbinding te maken met de primaire desktop/laptop die verbonden is met het bedrijfsnetwerk. In tegenstelling tot een eenvoudige en open RDP-toegang, voegt Awingu extra beveiligingslagen toe bovenop de RDP-toegang om jouw IT-middelen maximaal te beschermen. Zo kan elke thuisPC of mobiel toestel toch volledig beveiligd gebruik kan maken van de bedrijfstoepassingen.

Ontdek in deze demo hoe het werkt.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We waren ervan overtuigd dat Office-IT ons op vlak van IT kon ‘ontzorgen’. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de centrale ligging spraken meteen in hun voordeel.”

Wong Hil Foon – Incendin