E-books

E-book ‘Phishers’ favorieten – 2020 jaaroverzicht’

Phishing? Een ware plaag! En nee niet enkel voor particulieren, ook bedrijven worden er door getroffen! Enkele recente voorbeelden? Wel, een lek in Microsoft Exchange Server zorgde onlangs voor heel wat problemen en ook onder meer de AP Hogeschool en het Algemeen Medisch Laboratorium (AML) zijn recente slachtoffers. Je wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

cover e-book Phishingtrends – 2020 jaaroverzicht

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

Vaak worden gekende namen van bedrijven gebruikt om phishing-aanvallen op te zetten. Bij Vade, gespecialiseerd in e-mailbeveiliging en het afweren van deze bedreigingen, hebben ze recent een e-book samengesteld. In dit jaaroverzicht ontdek je de meest gebruikte bedrijfsnamen en merken voor phishing. Een gewaarschuwd man of vrouw is er twee waard!

We geven alvast even mee dat Microsoft voor het derde jaar op rij op nummer één prijkt. De andere merken, tal van tips & tricks om phishing te voorkomen en de belangrijkste leerpunten ontdek je in het gratis ebook! Een must read voor iedereen die zich wil indekken tegen phishing.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management