E-books

Whitepaper ‘Phishingaanvallen: geavanceerde technieken die detectie ontwijken’

Phishing? Het is een ware plaag! Het aantal phishingaanvallen neemt alsmaar toe. En nee niet enkel voor particulieren, ook bedrijven worden er door getroffen! Denk maar aan Algemeen Medisch Laboratorium (AML), AP Hogeschool, Picanol,… De lijst van slachtoffers wordt langer en langer.

afbeelding van vade e-mailsecurity oplossing

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

In deze whitepaper, “Phishingaanvallen: geavanceerde technieken die detectie ontwijken”, ontdek je de nieuwste methoden die phishers gebruiken om e-mailbeveiliging te omzeilen en in de inbox van jouw medewerkers terecht te komen, waaronder:

Download de whitepaper om te zien hoe hackers e-mailfilters omzeilen en hoe wij je hierbij kunnen helpen.

Beste leerling van de klas

Expert Insights heeft onlangs de winnaars bekendgemaakt van de Best-Of-awards voor 2021. Vade voor Microsoft 365 werd bekroond met de hoogste onderscheiding in de categorieën ‘Beste phishing-beveiligingsoplossingen’ en ‘Beste post-delivery beschermingsplatform’.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management