Events

Exclusief bezoek achter de schermen

Overweeg je een overstap naar de cloud? Dan hebben wij met KMO in de Cloud een oplossing helemaal op maat van jouw bedrijf.

Is je IT infrastructuur aan vernieuwing toe? Ben je op zoek naar een geavanceerde, flexibele én veilige oplossing op maat?

Met KMO in de Cloud worden jouw server en data ondergebracht in het beveiligde datacenter van Proximus. U hebt toegang tot jouw pc-omgeving vanop eender welk toestel met internetverbinding en beschikt steeds over de meest recente IT-infrastructuur en –toepassingen in de cloud. En dit alles aan een vaste prijs per gebruiker.

Maar hoe zit het met beschikbaarheid, veiligheid én capaciteit?

Al deze vragen worden beantwoord op woensdag 22/9 tijdens een exclusieve rondleiding achter de schermen van het streng beveiligde datacenter van Proximus te Evere.

Praktische informatie

Locatie:

Proximus
Carlistraat 2
B-1140 Evere

Programma:

  • 9u45: Onthaal
  • 10u00: Rondleiding achter de schermen van het streng beveiligde datacenter

door Bart Allaert, Proximus

  • 12u00: Lunch

 

Exclusief bezoek achter de schermen
Kom je met meerdere personen?

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Dankzij KMO in de Cloud hoeven we ons voortaan minder zorgen te maken over onze IT. Onze medewerkers beschikken nu over de meest recente software waardoor de samenwerking tussen België en Spanje efficiënter en veiliger verloopt.”

Geens Bruno – Baginco International