Events

Seminarie Future Driven Cybersecurity, your great decisions are under protection

Cybersecurity, we kunnen er niet langer omheen. Nooit was ransomware lucratiever dan in 2020. Tal van bedrijven, klein en groot, moesten eraan geloven en betaalden de hackers een smak geld. Maar ook overheidsintellingen komen meer en meer in het vizier van deze cybercriminelen. Hoog tijd dus om je te wapenen tegen deze malafide praktijken!

afbeelding uitnodiging Kaspersky seminarie

Cybercriminaliteit is een reële dreiging. Jouw bedrijfsgegevens beschermen wordt steeds belangrijker. Office-IT kan je hierbij helpen.

De digitale transformatie is één van de vele uitdagingen waarmee u als gemeente- of stadsbestuur geconfronteerd wordt. Diensten moeten efficiënter en effectiever worden. Naarmate u verder digitaliseert, wordt netwerkbeveiliging steeds belangrijker! Het delen van zeer gevoelige persoonsgegevens of politieke data zorgt ervoor dat het maken van de juiste beveiliging een cruciaal aandachtspunt is. Luik, Kortrijk, Diksmuide, Poperinge en Tongeren hebben inmiddels met Kaspersky Endpoint Security de deur toegetrokken voor hackers. En u, sluit u ook de deur?

Kaspersky en Office-IT leggen u graag uit hoe u zich best kan wapenen tegen hackers op een gratis seminarie rond cybersecurity voor overheidsinstellingen. Het seminarie vindt plaats op donderdag 25 november om 9u te Link21, Welvaartstraat 14, 2200 Herentals.

Het programma ziet er als volgt uit:

    • Office-IT, uw Managed Service Provider
    • Zorg ervoor dat uw beveiliging niet alleen vandaag, maar ook morgen nog op punt staat!
    • Kaspersky Endpoint Security, de gemakkelijkste manier om u te beschermen zonder uw IT-middelen, tijd of budget op te offeren
    • KASAP – het Security Awareness platform, omdat security noodzakelijk is voor een succesvolle toekomst!

door Philippe Foubert, Territory Channel Manager Belux, Kaspersky

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade