Events

Webinar ‘Automatiseer uw security met WatchGuard Automation Core’

Meer dan ooit is er security nodig die, zonder handmatige tussenkomst, automatisch in werking treedt en de IT afdeling ontlast, de netwerkprestaties optimaliseert en de hoogste bescherming biedt tegen cyber attacks.

visual watchguard automation core

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

In de huidige en snel veranderende security omgevingen is automatisering essentieel om een security platform te voorzien dat de IT afdeling van iedere organisatie in staat stelt om meer te doen met minder. Maar iedere automatiseringsvorm is uniek!

Woensdag 20 mei 2020 bespreekt Martijn Nielen (Sr. Sales Engineer van WatchGuard) de hiërarchie van deze automatisering en wat u van uw security fabrikant mag verwachten.

De sessie wordt in het Nederlands gegeven en de volgende onderwerpen worden besproken:

De sessie vindt plaats op woensdag 20 mei 2020 van 10u15 tot 11u15.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“AuthPoint, de MFA-oplossing van WatchGuard, is erg gebruiksvriendelijk en transparant. Verschillende applicaties worden op dezelfde manier beveiligd, wat voor alle werknemers erg duidelijk is.”

Van den Branden Patrick – FAM