Events

Webinar ‘Hoe thuiswerken beveiligen’

Het coronavirus dwingt mensen massaal thuis te werken. Maar hoe zorgen we ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt? Op woensdag 22 april 2020 organiseerden we in samenwerking met WatchGuard een webinar waarin de deelnemers best practice voorbeelden kregen.

dame zit op vloer met laptop op schoot

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

Veel organisaties zien een enorme vraag naar thuiswerkcapaciteit maar hebben een gebrek aan middelen om vertrouwelijke gegevens te beschermen. Continuïteit en productiviteit waarborgen en tegelijkertijd bedrijfsgegevens beschermen is van kritiek belang voor ieder bedrijf of instelling vooral als medewerkers op afstand of vanuit huis werken.

Tijdens ons webinar ontdekten de deelnemers hoe je best thuiswerkende medewerkers beveiligt en welke opties er laagdrempelig er beschikbaar zijn voor jouw organisatie:

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“AuthPoint, de MFA-oplossing van WatchGuard, is erg gebruiksvriendelijk en transparant. Verschillende applicaties worden op dezelfde manier beveiligd, wat voor alle werknemers erg duidelijk is.”

Van den Branden Patrick – FAM