Events

Webinar ‘Introductie tot Cybersecurity’ – nieuwe sessie

Onlangs organiseerden we de webinar ‘Introductie tot Cybersecurity’. Wat schuilt er onder de term “Cybersecurity”? Wat voor soorten aanvallen zijn er? Wie zijn die aanvallers en waar halen ze hun informatie en tools? En niet onbelangrijk: is mijn bedrijf ook een potentieel doelwit? Deze vragen en nog veel meer kwamen aan bod tijdens een boeiende en leerrijke uiteenzetting.

De reacties van de aanwezigen waren zeer positief, de webinar kreeg een score van maar liefst 4,5/5.

foto van een onherkenbare hacker achtre een computerscherm

Cybercriminaliteit is een reële dreiging. Jouw bedrijfsgegevens beschermen wordt steeds belangrijker. Office-IT kan je hierbij helpen.

Heb je onze vorige webinar gemist? Geen nood want op algemeen verzoek lassen we een tweede editie in. We hadden het deze keer graag als live event laten doorgaan, maar gezien de huidige maatregelen gaan we opnieuw voor een on-line sessie op donderdag 16/12 van 9u tot 11u.

Wat mag je verwachten?

Met meer dan 20 jaar ervaring op zijn palmares weet IT Security Officer, Patrick Van den Branden, heel goed wat er reilt en zeilt in de wereld van cybercriminaliteit.

Tal van IT beleidsmensen uit het bedrijfsleven hebben de sessie al gevolgd. De feedback spreekt voor zich:

“Scary Movie … Wat kan er allemaal mis gaan, wat zijn de doomscenario’s. Een duidelijk beeld van waar IT mee kampt als bedreiging.”

“Brought with humour and clearly demonstrated that you know what you are talking about. Bravo and keep up the good work! :)”

“Dat het heel aangenaam was en niet saai!”

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade