Events

Webinar ‘Introductie tot Cybersecurity’

Phishing, Ransomware, DDos aanvallen, Business Email Compromise, … Het zijn allemaal begrippen die je ongetwijfeld al eens gehoord hebt of in de media voorbij hebt zien komen. Cyberaanvallen bij SolarWinds, Kaseya, Picanol, Asco en vrij recent nog de DDOS aanval op Belnet en de hacking van het netwerk van de overheidsdienst Binnenlandse Zaken maken duidelijk dat Cybersecurity de nodige aandacht verdient. Maar wat wil dit nu allemaal zeggen?

foto van een onherkenbare hacker achtre een computerscherm

Cybercriminaliteit is een reële dreiging. Jouw bedrijfsgegevens beschermen wordt steeds belangrijker. Office-IT kan je hierbij helpen.

Wat schuilt er onder de term “Cybersecurity”? Wat voor soorten aanvallen zijn er? Wie zijn die aanvallers en waar halen ze hun informatie en tools? Waarom doen ze het? En niet onbelangrijk: is mijn bedrijf ook een potentieel doelwit? En zo ja, wat kan ik doen om een aanval te voorkomen, te herkennen of te weerstaan? En in het slechtste geval, hoe kan ik van een aanval herstellen?

Graag nodigen wij je uit op een online infosessie met als titel “Introductie tot Cybersecurity” op donderdag 28/10 van 9u tot 11u met aansluitend een Q & A-sessie.

Wat mag je verwachten?

Met meer dan 20 jaar ervaring op zijn palmares weet IT Security Officer, Patrick Van den Branden, heel goed wat er reilt en zeilt in de wereld van cybercriminaliteit.

Tal van IT beleidsmensen uit het bedrijfsleven hebben de sessie al gevolgd. De feedback spreekt voor zich:

“Scary Movie … Wat kan er allemaal mis gaan, wat zijn de doomscenario’s. Een duidelijk beeld van waar IT mee kampt als bedreiging.”

“Brought with humour and clearly demonstrated that you know what you are talking about. Bravo and keep up the good work! :)”

“Dat het heel aangenaam was en niet saai!”

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade