Events

Webinar ‘Protect & enable mobile workers’

Het nieuwe werken is het nieuwe normaal, maar is jouw bedrijf hier klaar voor?

Inloggen op je computer met een multifactorauthenticatie oplossing

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

Op 10 december organiseren we samen met Watchguard een webinar waarin de best practice-aanpakken besproken worden voor de implementatie van een gelaagde aanpak van de beveiliging om jouw organisatie en medewerkers te beschermen, waar ze zich ook bevinden.

Wij helpen je alvast jouw ‘kot’ future-proof te maken met een totaalaanbod aan veilige én efficiënte oplossingen.Wij gidsen je door de mogelijkheden en staan je bij met raad en daad. Productief werken vanop afstand was nog nooit zo eenvoudig!

Sprekers:

Martijn Nielen, Senior Sales Engineer WatchGuard

Marixson Rosinda, Sales Engineer WatchGuard/Panda Security

Tijdstip: donderdag 10 december – 10u00 – 11u15.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“AuthPoint, de MFA-oplossing van WatchGuard, is erg gebruiksvriendelijk en transparant. Verschillende applicaties worden op dezelfde manier beveiligd, wat voor alle werknemers erg duidelijk is.”

Van den Branden Patrick – FAM