Events

Webinar ‘Telewerk zit in de lift’

De Covid-19 pandemie verplichtte de meeste bedrijven over te stappen op thuiswerk. Voor cruciale sectoren – zoals zorginstellingen, openbare besturen en de voedingssector – waar de deuren open moesten blijven was het een kwestie van snel te schakelen en veel flexibiliteit.

dame zit op de grond met laptop

Je medewerkers van thuis uit laten werken? Met Awingu kan dit op een eenvoudige én veilige manier.

We hoeven je niet te vertellen dat we zeer uitdagende weken achter de rug hebben. We implementeerden heel wat tijdelijke oplossingen die ervoor zorgden dat onze klanten konden verder werken.

Maar nu de drastische maatregelen stilaan worden afgebouwd moeten we kijken naar de toekomst. Een toekomst waar thuiswerk het ‘nieuwe normaal’ is. Belangrijk is om jouw medewerkers een werkplek te bezorgen die niet alleen veilig, maar ook performant is! En dit alles zonder in te boeten aan het gebruiksgemak. Dat wordt moeilijk denk je? Toch niet. Awingu heeft hiervoor dé perfecte oplossing!

Herbekijk hier het webinar.

De applicatie werkt vanuit een HTML 5-browser en maakt het mogelijk om gelijk welke applicatie veilig te gebruiken vanop elk toestel. Ook het raadplegen van bestanden vormt geen enkel probleem. Je hoeft geen software te installeren, terwijl de veiligheid van uw infrastructuur gewaarborgd blijft, zelfs bij verlies of diefstal van het toestel.

Laat je alvast overtuigen door de getuigenissen van Ziekenhuist Oost-Limburg en gemeente Stabroek.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We waren ervan overtuigd dat Office-IT ons op vlak van IT kon ‘ontzorgen’. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de centrale ligging spraken meteen in hun voordeel.”

Wong Hil Foon – Incendin