Events

Webinar ‘Waarom e-mailbeveiliging zo belangrijk is’

In 2020 betaalden Belgische bedrijven meer dan 100M EUR aan hackers en volgens het Centrum voor Cybersecurity zou dat bedrag dit jaar wel eens kunnen verdubbelen.

Hackers worden slimmer en slimmer. Het aantal succesvolle phishingaanvallen neemt alsmaar toe. Wist u dat maar liefst 91% van de cyberaanvallen begint met een e-mail?

Hoog tijd dus om te investeren in een goede e-mailbeveiliging!

afbeelding van vade e-mailsecurity oplossing

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

In samenwerking met beveiligingsspecialist Vade organiseren we op donderdag 22 april om 10 uur een GRATIS WEBINAR. Tijdens dit webinar bekijken we een concrete aantal voorbeelden van phishingmails en laten we zien hoe de oplossing van Vade deze aanvallen tegenhoudt.

De sessie wordt in het Engels gegeven door Office-IT in samenwerking met onze partner Vade.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management