DESKTOP

HP Elite Mini 600 G9: Klein formaat, grote impact!

Desktop HP Elite Mini G9


Op zoek naar een razendsnelle desktop? Wacht dan niet langer!

Want nog tot 30 juni 2023 krijg je bij aankoop van een nieuw toestel 50% korting op de pré-installatie.

Upgrade naar de HP Elite Mini 600 desktop-pc. Deze ultra-small form factor-pc ondersteunt de hybride werkstijl van je bedrijf met de juiste technologie, beveiliging en een ruime keuze aan configureerbare poorten.

Kracht voor de onderneming

Werk de hele dag efficiënt met de nieuwste Intel-processor en snel DDR5-geheugen die de snelheid en de responstijd bieden die multitaskers nodig hebben. Ervaar het op vier monitors. (monitors apart aan te kopen)

Neem je werk met je mee

Je werk moet doorgaan, of je nu thuis bent of op kantoor. De ultrakleine HP Elite Mini 600 past eenvoudig in de meeste kleine tassen, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen tussen je kantoor en thuis. Monteer hem achter een compatibele HP monitor. 

Beschermd door HP Wolf Security

HP Wolf Pro Security Edition pc’s combineren HP Sure Click Pro met HP Sure Sense Pro door diepere bescherming dan de standaardversies via een 1-jarige of 3-jarige gebruikerslicentie met HP Support.

Zie je soms door het bos de bomen niet meer?

Laat ons weten wat je zoekt. 

Onze sales afdeling helpt je alvast graag op weg met het gepaste toestel voor jouw werkzaamheden.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade International