IT-security

Beveiligt u uw e-mails optimaal?

Al eens stilgestaan bij hoeveel u mailt? U stuurt en ontvangt ongetwijfeld heel wat mails en reken maar dat cybercriminelen dan ook gretig gebruik maken van dit kanaal. Zelfs tijdens deze nare periode proberen criminelen u te misleiden met valse e-mails en worden er cyberaanvallen gelanceerd.

Hoe u dit kunt voorkomen? Door preventief op te treden!

hacker

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

Met Vade hebben we hiervoor de ideale gepaste oplossing in huis. Niet het volgende slachtoffer worden van cybercriminelen? Contacteer ons en profiteer voor 30 april 2020 van 10% korting op dit krachtige pakket. Weet dat we de installatie en configuratie vanop afstand voor je kunnen regelen, niet onbelangrijk in deze tijden.

Hoe werkt Vade?

Meer weten? Bekijk hier een korte demo.

De meest succesvolle oplossing op de markt

Beschouw Vade gerust als de beste leerling van de klas en dan ook nog eentje die naadloos samenwerkt met uw Office 365-oplossingen voor e-mailbeveiliging. Vade scoort tot 39% beter op phishing en 65% beter op malware dan de klassieke Office-beveiliging. Ook andere scanners laat Vade ruim achter zich.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management