IT security

Expert Insights bekroont Vade for Microsoft 365

Expert Insights, een toonaangevend onderzoeksbureau, heeft onlangs de winnaars bekendgemaakt van de Best-Of-awards voor 2021. Deze awards worden toegekend aan de beste beveiligingsoplossingen op de markt en dit in een reeks categorieën, waaronder cloud-, e-mail-, web-, endpoint-, identiteits- en back-upbeveiligingsoplossingen.

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

2020 was een uniek jaar op het gebied van cyberbeveiliging, waarbij de verschuiving naar telewerk een massale toename van cybercriminaliteit veroorzaakte”, zegt Craig MacAlpine, CEO en oprichter van Expert Insights. “Met de Best-Of-awards erkennen we innovatieve cybersecurity experts die krachtige oplossingen hebben ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen steeds geavanceerdere cyberaanvallen.”

De prijzen van Expert Insights worden toegekend via een evaluatieproces waarbij zowel het redactieteam van Expert Insights als technische experts met tientallen jaren ervaring in de cyberbeveiligingsindustrie betrokken zijn. Winnaars worden gekozen op basis van technische kenmerken, gebruiksgemak, aanwezigheid op de markt en geverifieerde klantenbeoordelingen op Expert Insights. “We hebben in elke categorie de beste cyberbeveiligingsoplossingen geïdentificeerd, waarbij de marktleidende, meest krachtige en innovatieve leverancier erkend werd als ‘Best-Of’”.

Expert Insights heeft Vade voor Microsoft 365 bekroond met de hoogste onderscheiding in de categorieën ‘Beste phishing-beveiligingsoplossingen’ en ‘Beste post-delivery beschermingsplatform’.

Ook Office-IT was meteen overtuigd

We hebben Vade Secure geselecteerd na een grondig technisch onderzoek. Onze System Engineers hebben verschillende oplossingen uitgebreid getest en Vade Secure werd unaniem gekozen omwille van zijn efficiëntie en gebruiksgemak” aldus Eric Liekens, zaakvoerder Office-IT.

Eenvoud is de sleutel tot succes! De gebruiksvriendelijkheid is hoog, omdat de oplossing eenvoudig in te zetten, te gebruiken én te beheren is. Al na enkele klikken ben je vertrokken. Bekijk hier de presentatie.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management