IT security

Ransomware aanval op Kaseya systeem

Het voorbije weekend heeft een grote ransomware aanval meer dan duizend bedrijven getroffen en zelfs het openbaar leven op tal van plaatsen plat gelegd. De REvil-hackersbende uit Rusland eist een losgeldbedrag van 70 miljoen dollar voor het vrijgeven van de data. Het zou wel eens kunnen uitgroeien tot de grootste ransomware-actie uit de geschiedenis.

hacker

Wil jij ook dat Office-IT jouw systemen 24/7 monitort?

We kunnen er niet meer omheen: de digitale dreigingen nemen in hoog tempo toe. De voorbije maanden werden we regelmatig geconfronteerd met cybercriminaliteit. Organisaties en particulieren liggen continu onder vuur. Daarom wordt cybersecurity alsmaar belangrijker. Een slecht beveiligde IT-omgeving is extreem kwetsbaar. Security patches zijn essentieel om lekken te dichten. Doe je dit niet regelmatig, dan is jouw omgeving zeer vatbaar voor cyberaanvallen.

Bedrijfscontinuïteit en IT-security zijn absolute topprioriteiten bij Office-IT. We hebben de laatste maanden veel acties ondernomen om de security van onze klanten tot een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Zo worden klanten met een proactief onderhoudscontract razendsnel door ons NOC-team van de noodzakelijke patches voorzien.

We bieden ondersteuning in alle soorten en maten. Preventief handelen en ontzorgen zijn dé kernwoorden in ons aanbod van Managed Services. Met een performante security- en netwerkstrategie trachten we onze klanten steeds een betrouwbaar antwoord te kunnen bieden op de continue uitdagingen van vandaag én morgen.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De mensen van Office-IT zijn flexibel, tonen een grote betrokkenheid en beschikken over een uitstekende technische kennis.”

Wong Hil Foon – Ecochem International