IT-SECURITY

SentinelOne erkend als leider in het 2022 Gartner Magic Quadrant

Amsterdam, 9 maart 2023 - SentinelOne , ontwikkelaar van autonome endpoint-security, werd op basis van zijn “Completeness of Vision” en “Ability to Execute” door Gartner tot leider bekroond in het 2022 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. SentinelOne gelooft dat dit een bevestiging is van de go-to-market execution, alsook van het vermogen om holistische, toekomstgerichte cyberbeveiligingsoplossingen te bieden voor endpoint, cloud en identiteit met zijn Singularity-platform. 

Vrouw aan het werk vanuit een koffiebar

Traditionele antivirussoftware (AV) is niet meer voldoende.
Endpoint detection and response (EDR) is een beveiligingsoplossing die continu en realtime reageert op zero-day aanvallen.

Stap nu voordelig over van AV naar EDR.

Onze missie

“We zijn vereerd dat we als leider in het 2022 Gartner Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms zijn erkend,” zegt Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne. “Het is altijd onze missie geweest om onze klanten te voorzien van de breedste, meest relevante functionaliteit. Deze erkenning is een bewijs van ons streven en onze focus op innovatie. We zijn er trots op dat we een leidende rol spelen in het vormgeven van de toekomst van cyberbeveiliging en kijken ernaar uit om waarde te blijven bieden aan onze klanten.” 
 
“Cyberaanvallen komen dagelijks voor over de hele wereld, en traditionele oplossingen kunnen het tempo niet langer bijhouden”, zegt Ric Smith, Chief Product and Technology Officer bij SentinelOne. “Klanten kiezen voor SentinelOne vanwege effectiviteit, automatisering, gebruiksgemak en de breedte van het platform, waarmee ze hun cyberweerbaarheid kunnen verbeteren. 

Klantervaring

Zoals uit onze scores in Gartner Peer Insights blijkt, helpt SentinelOne ondernemingen met het verlagen van hun kosten. Tegelijkertijd helpt het bedrijf de risico’s te minimaliseren en de cyberweerbaarheid te vergroten met zijn Singularity-platform. Gartner Peer Insightsdocumenteert de klantervaring via geverifieerde ratings en peer reviews van zakelijke IT-professionals. De beoordelingen van SentinelOne van 2 maart 2023 luiden als volgt: 

Singularity Platform maakt alles eenvoudig. 

“Singularity XDR biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen van endpoint, cloud en identiteit. Dit zorgt voor een gedetailleerde aanpak en volledige zichtbaarheid en controle over uw netwerk.” – Security Delivery Team Lead, IT Services 

Ik zou dit iedereen aanraden die op zoek is naar een EDR/XDR product!

Het beheerproces is zeer intuïtief! Het beheren van een EDR wordt zo een koud kunstje.” – Cybersecurity Analist, Retail

Slaap lekker met SentinelOne On Duty! 

“SentinelOne bewijst ons dagelijks dat onze beslissing om samen te werken, één van de beste beslissingen is die we de afgelopen vier jaar hebben genomen.” – Manager, Cybersecurity, Gezondheidszorg en Biotech

Het biedt je gemoedsrust.

We hebben de oplossing getest met de besten, en zelfs in head-to-head tests presteerde het uitstekend. Het heeft veel stress weggenomen en maakt het veel gemakkelijker om dreigingen in onze omgeving aan te pakken.” – IT Security Engineer, Reizen en Horeca

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company