IT security

Vade auto-remediate

Opletten met Black Friday, laat je niet om de tuin leiden met een niet te missen aanbod op een malafide website.

Vade zorgt voor een optimale beveiliging van je mailverkeer

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

Met de e-mailbeveiliging van Vade voor Microsoft 365 kan je een hoop problemen voorkomen! De tool beschikt onder meer over “Auto-remediate”. Deze functie zorgt ervoor dat jouw mailbox permanent onder toezicht staat zodat phishing mails met malafide links automatisch verwijderd of verplaatst worden, ook nadat ze reeds zijn afgeleverd. Bovendien herschrijft “Auto remediate” de URL’s niet zodat de gebruiker deze kan inspecteren alvorens erop te klikken.

“Vade Secure for Microsoft365” heeft een sterke integratie binnen de Microsoft 365 omgeving en is wereldwijd meermaals bekroond voor zijn technologie.

Office-IT kan deze extra bescherming “à la carte” toevoegen in jouw 365 omgeving en zorgen dat je aan de bron beschermd wordt tegen alle vormen van phishing en malware.

Meer informatie vind je hier.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management