laptop

Lenovo ThinkPad T16: Krijg meer gedaan, waar je ook bent

Lenovo Thinkpad T16

Op zoek naar een nieuwe laptop? Wacht dan niet langer!

Want nog tot 30 juni 2023 krijg je bij aankoop van een nieuw toestel 50% korting op de pré-installatie.

Voor de wereld van mobiel en onderweg zijn

De ThinkPad T16 (16” AMD) is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het hedendaagse hybride werken. De laptop biedt een krachtige AMD Ryzen™ 7 PRO-processor en geïntegreerde AMD Radeon™ 600M grafische kaart, razendsnel geheugen en geavanceerde opslagopties. Configureer de ThinkPad eenvoudig op basis van je behoeften, dan voert de laptop elke taak overal moeiteloos uit.

Voor productiviteit en entertainment

De ThinkPad T16 blinkt uit in schitterend beeld en geluid. Het optionele 16′-touchscreen beschikt over Dolby Vision™ en gecertificeerde Eyesafe®-technologie voor beperkt blauw licht. Bovendien biedt elk scherm een beeldverhouding van maar liefst 16:10 voor meer schermruimte. Daarnaast beschikt de laptop standaard over een Dolby Audio™-luidsprekersysteem met Dolby Voice® om je videogesprekken te verbeteren en downtime te verminderen.

Het loont om goed verbonden te zijn

De ThinkPad T16 biedt de keuze uit twee batterijen met een hoge capaciteit, die de hele dag meegaan op één lading. De laptop beschikt over tal van poorten, waaronder HDMI en USB-C, en biedt razendsnelle verbindingsopties, waaronder WiFi 6E. Bovendien beschikt de laptop over een groot toetsenbord met numeriek toetsenblok, perfect om zelfs de grootste berekeningen mee aan te kunnen.

Slimmere bescherming, van binnenuit

Zoals elke ThinkPad biedt de ThinkPad T16 ook robuuste ingebouwde beveiligingsfuncties. Dit omvat AMD Memory Guard, volledige geheugenversleuteling in real time en verbeterde Microsoft chip-to-cloud-beveiligingstechnologie. Er is een Power-On-vingerafdruklezer en de optionele FHD + IR-camera waarschuwt je bovendien als iemand over je schouders probeert mee te kijken.

Ontworpen met de planeet in gedachten

Zelfs met al zijn productiviteit- en creativiteitverhogende functies is deze ThinkPad ontworpen met oog voor de planeet. We hebben hergebruikte gerecyclede materialen, zoals plastic en natuurlijke materialen, gebruikt in verschillende componenten, waaronder de luidsprekerbehuizing, de batterijhouder en de adapter. De laptop wordt ook geleverd in een verpakking van hergebruikt materiaal en/of materiaal uit duurzaam beheerde bossen en hergebruikte kartonnen opvulmaterialen.

Betrouwbaarheid waarop je kunt bouwen

Lenovo gebruikt de MIL-STD 810H-normen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie om ervoor te zorgen dat de ThinkPad-laptops een balans vormen tussen betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze voldoen aan 12 strenge normen en ondergaan meer dan 200 kwaliteitscontroles, zodat ze werken onder de zwaarste omstandigheden, van het Noordpoolgebied tot stofstormen in de woestijn. De testen omvatten druk, temperatuur, luchtvochtigheid, trillingen en meer.

Zie je soms door de bomen het bos niet meer?

Laat ons weten wat je zoekt. 

Onze sales afdeling helpt je alvast graag op weg met het gepaste toestel voor jouw werkzaamheden.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade International