Over Office-IT

Office-IT: Het verhaal van een bloeiend familiebedrijf

Welkom bij Office-IT: waar passie en toewijding samenkomen om een toekomst vol mogelijkheden te creëren.

Onlangs mochten we in Sterck magazine het verhaal van ons bloeiend familiebedrijf komen vertellen.

Het verhaal achter het bloeiende familiebedrijf Office-IT.

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Al meer dan 12 jaar hebben Eric Liekens en Eddy Mandemaker de leiding over Office-IT, een familiebedrijf dat de essentie van langdurige relaties omarmt en koestert. Wat ooit begon als een bescheiden groepje van 5 werknemers, is inmiddels gegroeid tot een gedreven team van 25 toegewijde medewerkers. Samen zetten we ons dag in, dag uit in voor onze klanten, om hen te voorzien van de best mogelijke diensten en oplossingen.

De toekomst van het familiebedrijf is verzekerd

Onze ambitie kent geen grenzen. Met de toetreding van Petra en Kurt Liekens tot ons team, hebben we de fundamenten van ons familiebedrijf nog steviger verankerd voor de generaties die nog gaan komen. Deze toevoeging versterkt onze visie op continuïteit en groei, en we kijken reikhalzend uit naar de vele nieuwe mogelijkheden die voor ons liggen.

Wil je ons volledige verhaal ontdekken en meer te weten komen over onze waarden, onze diensten en de mensen achter Office-IT? Klik hieronder voor het inspirerende interview. 

Bij Office-IT geloven we in de kracht van relaties, inzet en toewijding. Sluit je aan bij onze missie en ontdek hoe we samen de toekomst vorm kunnen geven.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company