Over Office-IT

Nieuwe Wind in onze Operations afdeling

We zijn verheugd om enkele belangrijke organisatorische veranderingen in onze Operations afdeling aan te kondigen, gericht op het verder verbeteren van onze dienstverlening aan onze klanten.

Nieuwe wind in Operations afdeling van Office-IT

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze experts staan klaar om jou te adviseren en te ondersteunen. 

Optimalisatie van Operations voor excellente dienstverlening

De afdeling werd versterkt met een nieuwe 3-koppige managementstructuur waarmee we resoluut voor efficiëntie, service en automatisatie gaan.

Kevin Claes, Support lead, zal onze toppers van de servicedesk ondersteunen in hun dagdagelijkse taken én fungeren als eerste service aanspreekpunt voor onze klanten.

Francis Theys, technical lead Operations, zal instaan voor de implementatie van een nieuw structureel framework om onze weg naar “Operational Excellence” te ondersteunen. Daarnaast zal hij zich ook toeleggen op standaardisatie én automatisatie van onze technische processen binnen Operations.

Beide heren rapporteren aan onze COO, Eddy Mandemaker, die de eindverantwoordelijkheid draagt en ondersteuning biedt om de nieuwe functies optimaal uit te kunnen voeren.

We zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe structuur onze dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company