Over Office-IT

NOC-team

5 jaar geleden hebben we beslist om een permanente helpdesk service aan onze klanten te bieden. Vanaf 1 maart 2020 wordt er een 2de lijns support aan toegevoegd met een Network Operations Center-team.

Vanaf 1 maart 2020 wordt er een 2de lijns support aan toegevoegd met een Network Operations Center-team.

Vertrouw op Office-IT om jouw netwerkinfrastructuur in topconditie te houden.

Het NOC team zal het beheer van de Managed Services voor diverse klanten voor hun rekening nemen. Ze gaan zich buigen over de complexere IT-vragen en zijn verantwoordelijk voor het proactief detecteren van storingen of incidenten op de systemen van onze klanten.

Wij verzekeren deze dienst nu met 3 collega’s zodat we snel en binnen de gestelde termijnen kunnen reageren. Het team wordt gehuisvest op onze locatie in Olen waar we gelet op de huidige maatregelen onze ruimte uitgebreid hebben met een voorlopige kantoorcontainer.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Wil je deel uitmaken van een snelgroeiend en dynamisch team? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company