Over Office-IT

Office-IT bij Kanaal Z

Eric Liekens, CEO van Office-IT was onlangs te gast bij Kanaal Z om in het programma MT aan Tafel te komen praten over de vele uitdagingen bij het verplichte thuiswerk.  

Vertrouw op Office-IT om jouw netwerkinfrastructuur in topconditie te houden.

“Blijf in uw kot”, was de voorbije maanden ongetwijfeld de meest gehoorde boodschap. Met zijn allen moesten we aan het thuiswerken. We hoeven je vast niet te vertellen dat we bij Office-IT enkele pittige weken achter de rug hebben om dit thuiswerken voor onze klanten mogelijk te maken en te stroomlijnen. Structureel telewerken wordt het nieuwe normaal en daar hebben we ons steentje aan bijgedragen.

Covid-19 mag dan een enorme impact hebben (gehad) op de samenleving en economie, het toonde ook onze veerkracht, creativiteit en kunde tot innoveren aan. Een topic waar Management Team in de uitzending ‘MT aan tafel’ op Kanaal Z, graag wat dieper op in wilde gaan. Herbekijk hier het fragment.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company