Over Office-IT

Office-IT en XsolveIT gaan partnership aan

Het snelgroeiende ICT-bedrijf Office-IT met vestigingen in Olen, Deurne en Mortsel gaat een samenwerking aan met XsolveIT uit Sint-Niklaas en Diepenbeek. Dit partnership met een specialist in multifunctionele printers naar de KMO-markt kadert in de visie, KMO’s volledig te ontzorgen op het vlak van ICT en alles wat erbij komt kijken. Een visie die door beide partijen wordt gedragen.

toonzaal XsolveIT

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Samen gaan voor totaalontzorging

Waar Office-IT sterk staat in het leveren van totale ICT-oplossingen voor KMO’s, is XsolveIT dan weer een referentie op het vlak van Managed Print Services. Twee services die elkaar naadloos aanvullen, de samenwerking voelt dan ook logisch aan. 

Met ons Managed Service concept slagen we er al enkele jaren in onze klanten volledig te ontzorgen op het vlak van IT-systemen en -oplossingen. Een klant kan met al zijn noden bij ons terecht en dat slaat duidelijk aan”, geeft Eric Liekens, CEO van Office-IT mee. “Een Managed Print Service model hebben we echter niet. Door de samenwerking met de specialisten van XsolveIT kunnen we deze blinde vlek nu wegwerken. Een volledige ontzorging van het printerpark is hun core business en passie. Onze services liggen naadloos in het verlengde van elkaar en weinig mensen weten het, maar printers zijn ook gevoelig voor cyberaanvallen, de ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel

Hetzelfde DNA

Hoewel Office-IT en XsolveIT in verschillende deelmarkten actief zijn, beschikken ze over hetzelfde DNA. Wat Office-IT doet als Managed Services Provider, doet XsolveIT voor het gehele printerpark: ontzorgen. Frank Flebus, afgevaardigd bestuurder van XsolveIT vult aan: “Onze Welkomdesk in Sint-Niklaas is de spil van onze dienstverlening. Eén centraal aanspreekpunt : een persoonlijke aanpak, professionele ondersteuning op basis van de innovatieve technologie van Xerox, de referentie wat betreft document beheer. XsolveIT behoort daarenboven tot de top 5 in Europa van ondernemingen die zich hebben toegelegd op Managed Print Services.”

Samen verder groeien

Office-IT kende de voorbije jaren een stevige groei en het partnership moet dit nog verder ondersteunen. “We hadden al een groot aanbod aan Managed- en Cloud Services en willen daar ook de focus op houden. We geloven sterk in specialisatie, kennis en sterke partnerships. Op die manier kunnen we onze klanten een totale ondersteuning bieden, wat enkel maar kan bijdragen aan onze groei”, besluit Eric Liekens.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We waren ervan overtuigd dat Office-IT ons op vlak van IT kon ‘ontzorgen’. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de centrale ligging spraken meteen in hun voordeel. En het traject dat Office-IT voor ons uitstippelde sloot naadloos aan bij ons groeitraject.”

Wong Hil Foon – Ecochem International