Over Office-IT

Office-IT is klaar voor de toekomst

Het is onze missie om de meest betrouwbare partner te zijn voor onze klanten bij de realisatie van hun ICT-projecten. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat de noden van het bedrijf correct in te schatten en het juiste traject op te stellen. We streven ernaar om voor elk project steeds de geschikte specialist aan te bieden.  Zowel technisch als commercieel leggen we de lat erg hoog!

Eric Liekens

Vertrouw op Office-IT om jouw netwerkinfrastructuur in topconditie te houden.

We zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot succes bij onze professionele medewerkers ligt. In een snel veranderende wereld is het belangrijk om steeds kort op de bal te kunnen spelen. Bijblijven is niet voldoende.

Dit vraagt een continue investering in zowel personeel, coaching en opleiding. We hebben tijdens de zomermaanden een ambitieus groeiplan uitgewerkt waarin we onder meer op zoek gingen naar nieuwe collega’s. En met succes!

Zo werd onze Helpdesk verder uitgebreid met 2 nieuwe medewerkers. Zij zorgen samen met hun collega’s voor een snelle en efficiënte ondersteuning bij technische vragen en/of problemen van klanten.

Als Managed Service Provider hechten we veel belang aan kwalitatief hoogstaande service en producten. Daarom kiezen we resoluut voor producten van leidinggevende fabrikanten. Veel van onze producten vergen speciale vaardigheden en kennis. Al onze medewerkers zijn getrainde professionals die meerdere keren per jaar opleidingen volgen om de nodige certificaten van onze partners te halen.

Deze certificering is een cruciaal onderdeel van onze positioneringsstrategie. We streven er niet naar om de grootste te worden, maar wel om de meest kwalitatieve service te bieden die helemaal klaar is voor de ICT-wereld van morgen!” aldus Eric Liekens, CEO.

Uw mening is belangrijk voor ons! Daarom zal u binnenkort bij het afsluiten van een ticket een korte vragenlijst toegestuurd krijgen. Met deze feedback kunnen we dan aan de slag om onze service verder te optimaliseren.

Tot slot zijn we ons terdege bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op vlak van mobiliteit en ecologie. Met de opening van het 2de kantoor in Mortsel zetten we in op een vlotte bereikbaarheid voor zowel onze medewerkers als onze klanten uit de regio Antwerpen. En vanaf 2020 zullen we een volledig elektrische poolwagen in gebruik nemen. Daarnaast nemen we ook deel aan de actie ‘Recycleren voor Natuurpunt’ van Out Of Use. In samenwerking met Natuurpunt organiseren zij een grootschalige inzamelactie van IT-materiaal bij bedrijven en organisaties in Vlaanderen. Per PC, laptop, server of herbruikbare smartphone koopt Natuurpunt 1 m² grond aan en plant daarop een boom.

We willen niet enkel klaar zijn voor morgen. We willen ook meebouwen aan morgen. En we doen dit graag samen met u!

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company