Over Office-IT

Office-IT is Microsoft Gold Certified Partner

Office-IT werkt al lang succesvol samen met Microsoft. Onze samenwerking werd in 2021 bekroond met de titel van ‘Microsoft Gold Certified Partner’. Dat is het hoogste certificatieniveau dat je als partner kan behalen binnen het Microsoft Partner Program. Het is een objectieve en mondiale erkenning van onze expertise.

logo Microsoft

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Het is onze missie om de meest betrouwbare partner te zijn voor onze klanten bij de realisatie van hun IT-projecten. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat IT-noden correct in te schatten en het juiste toekomstgeoriënteerde traject voor te stellen. We integreren daarvoor de beste oplossingen op de markt, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde professionele partners, zoals Microsoft.

“De erkenning als Microsoft Gold Certified Partner is een cruciaal onderdeel van onze positioneringsstrategie. We streven er niet naar om de grootste te worden, maar wel om de meest kwalitatieve service te bieden zodat onze klanten helemaal klaar zijn voor de ICT-wereld van morgen“ zegt CEO Eric Liekens.

Waarom kiezen voor een Microsoft Gold Partner?

Als klant ben je bij een Microsoft Gold Certified Partner gegarandeerd zeker van een uitgebreide expertise en een vakkundige begeleiding op het vlak van digitale transformatie.

Office-IT stelt voor elk project de meest geschikte specialist aan. In een snel veranderende digitale wereld vraagt dat om een continue training van onze medewerkers. Via technische assessments garandeert Microsoft dat alle Gold Partners, zoals Office-IT, steeds over de nieuwste kennis van de Microsoft producten beschikken.

Het Gold Partner certificaat vereist dat wij als leverancier voldoen aan de strengste normen van Microsoft. Onze experts leggen jaarlijks verschillende examens af.

Directe verbinding met Microsoft

Dankzij onze directe toegang tot het kenniscentrum van Microsoft kunnen we als Gold Partner een snellere responsetijd en hoogstaande technische ondersteuning garanderen.

“Office-IT levert al vele jaren oplossingen van Microsoft. Het Gold Partner certificaat is een erkenning en een bevestiging van onze expertise in combinatie met de groei die we het afgelopen jaar gerealiseerd hebben. Maar … een succesverhaal bouw je niet alleen. Daarom willen we al onze medewerkers, klanten en partners van harte danken voor hun vertrouwen!”

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We waren ervan overtuigd dat Office-IT ons op vlak van IT kon ‘ontzorgen’. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de centrale ligging spraken meteen in hun voordeel. En het traject dat Office-IT voor ons uitstippelde sloot naadloos aan bij ons groeitraject.”

Wong Hil Foon – Ecochem International