Over Office-IT

Office-IT opent nieuw kantoor in Mortsel

Het is onze missie om de meest betrouwbare partner te zijn voor onze klanten bij de realisatie van hun IT-projecten. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat de noden van het bedrijf correct in te schatten en het juiste traject op te stellen.

2019 is alvast goed van start gegaan. Want vanaf heden verwelkomen wij je graag in ons nieuw kantoor te Mortsel.

kantoor Office-IT Mortsel

Vertrouw op Office-IT om jouw netwerkinfrastructuur in topconditie te houden.

Het kantoor in Deurne is uit zijn spreekwoordelijke voegen gebarsten en voor de regio Antwerpen-Brussel is Mortsel een prima alternatief. Tot nader order blijft Deurne wel onze administratieve zetel. Echter de medewerkers van sales, administratie en management zullen in Mortsel gehuisvest worden.

Het nieuwe kantoor is de ideale plaats om onze lokale klanten te ontvangen. Onze helpdesk en technical service afdeling blijven in Olen.

We zijn erg begaan met de work-life balance en dus moesten we wel initiatief nemen om het woon-werkverkeer voor enkele collega’s te beperken. Daarnaast zitten we met het nieuwe kantoor ook weer dichter bij een aantal van onze klanten, ook dat is een belangrijk onderdeel van onze strategie.”

 Het kantoor is modern ingericht, zal over de meest moderne vergaderfaciliteiten beschikken en is de ideale plaats om onze relaties te ontvangen Er werd bewust gekozen voor een locatie met extra ruimte.  “Met dit nieuwe kantoor zijn wij klaar voor de groei van morgen”, aldus Eric Liekens, zaakvoerder.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company