Over Office-IT

Vernieuwing wagenpark bij Office-IT: Een Stap Richting Duurzaamheid

Office-IT zet grote stappen op het gebied van duurzaamheid door de vernieuwing van haar wagenpark. Met een sterke focus op groene technologie en innovatie heeft Office-IT afgelopen vrijdag vier hybride voertuigen aan vier medewerkers overhandigd, als onderdeel van haar streven naar een duurzamere toekomst.

Office-IT zet nieuwe stap richting duurzaamheid

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Office-IT. Zo investeerde het bedrijf vorig jaar in de aankoop van een zero-energie gebouw in Olen. Enkele collega’s reden al rond in hybride of elektrische wagens. En toen het tijd was om enkele bedrijfswagens te vervangen, was de keuze dan ook snel gemaakt.

Duurzame toekomst

“Voor onze oplossingen is het belangrijk dat we altijd op zoek gaan naar de nieuwste technologie en het beste aanbod. Maar ook in ons wagenpark streven we naar innovatie en kiezen we resoluut voor groene technologie,” aldus Eric Liekens, CEO van Office-IT. “Hoewel de vernieuwing van onze bedrijfswagens normaal gesproken om de vijf jaar plaatsvindt, lukte dat vanwege de coronapandemie en wachttijden bij de constructeurs niet altijd. We zijn dan ook erg blij dat we de nieuwe wagens afgelopen vrijdag eindelijk mochten ontvangen.”

Eerder dit jaar heeft Office-IT al twee Volkswagen ID3’s en een Skoda Enyaq in gebruik genomen, en later dit najaar verwacht het bedrijf nog een Skoda Enyaq en een BMW X1 toe te voegen aan het wagenpark. “Met al deze inspanningen zetten we een grote stap in de vergroening van ons wagenpark,” voegt Liekens toe.

De wagens zijn geleverd door Garage Hermans in Herentals, wiens slogan “We verkopen een stuk vertrouwen en samen gaan we op zoek naar de mobiliteitsoplossing die het beste bij jou past” naadloos aansluit bij de missie van Office-IT. De voertuigen zijn subtiel bestickerd door Publio in Wijnegem. Ben Vreysen en Olivier Vandebosch, Support Engineer bij Office-IT, zijn alvast verheugd met hun nieuwe wagen: “Echt een mooie comfortabele wagen dankzij de vele opties. De voordelen van een traditionele motor, maar toch ook elektrisch. Dankzij de hybride technologie rijden we elektrisch naar onze klanten, maar kunnen we zonder beperkingen ook verder.”

Met de verdere vergroening van het wagenpark moeten er ook extra laadpalen worden geïnstalleerd. Volgende week worden er twee extra laadpalen opgeleverd in Olen.

“Bij Office-IT doen we er alles aan om bij te dragen aan een duurzamere toekomst, en we zullen blijven streven naar de nodige inspanningen,” besluit Liekens.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company