Over Office-IT

Transformeer je KMO met AI: Eric Liekens en Francis Theys delen inzichten

Ben je benieuwd naar hoe artificiële intelligentie (AI) jouw KMO kan versterken? In een recent interview met Sterck magazine hebben experts Eric Liekens en Francis Theys hun inzichten gedeeld over de cruciale rol van AI voor KMO’s zoals die van jou. Ze hebben de voordelen belicht, maar ook de mogelijke valkuilen benoemd van het op maat implementeren van AI bij klanten.

Eric Liekens en Francis Theys delen inzichten over Artificial Intelligence in KMO's

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze experts staan klaar om jou te adviseren en te ondersteunen. 

Artificial Intelligence (AI) is niet langer een 'nice-to-have', maar eerder een 'must-have'

Eric en Francis delen een gezamenlijke visie op de kansen die AI biedt voor KMO’s. Ze benadrukken dat AI niet langer een ‘nice-to-have’ is, maar eerder een ‘must-have’ om competitief te blijven in de moderne zakenwereld.

In het interview wordt uitgelegd hoe AI op maat kan worden toegepast om bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiënter te maken. Van het automatiseren van rapportageprocessen tot het verbeteren van klantenservice met slimme chatbots, de mogelijkheden zijn eindeloos.

“Werknemers moeten AI niet zien als een bedreiging, maar eerder als een kans om hun werk efficiënter en effectiever uit te voeren.” Een mentaliteitsverandering is nodig, maar met de juiste begeleiding en training kunnen werknemers de vruchten plukken van AI-gebaseerde oplossingen.

Als jouw KMO klaar is om de volgende stap te zetten in digitale transformatie, dan is dit het moment om te ontdekken hoe AI jouw bedrijf kan transformeren. 

Wil je meer te weten te komen over de mogelijkheden van AI voor KMO’s? Lees dan hier het volledige artikel.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe AI jouw KMO kan versterken en toekomstbestendig kan maken.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company