Over Office-IT

Trends Gazellen 2021

De redactie van Trends Magazine selecteert elk jaar per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio.  

handen

Samenwerken, dat nemen we letterlijk. Vanaf het eerste contact verdiepen we ons in de werking van jouw bedrijf. Bij ons is jouw IT-omgeving in goede handen.

Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

We waren al ontzettend blij met onze nominatie, maar we zijn ook zeer fier op het behaalde resultaat. Ondanks een jaar vol uitdagingen zijn we vanuit het niets op de 40ste plaats geëindigd in de lijst van Trends Gazellen 2021 in de categorie ‘Kleine Gazellen in provincie Antwerpen’.

Een knappe prestatie van ons team! Maar zonder het vertrouwen van onze klanten én de steun van onze partners zouden we hier niet staan.

Dank je wel hiervoor!

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company