Cloud & Hosting

Zorgeloos overstappen naar Microsoft 365

Een overstap naar de cloud aan het bekijken? Bij Office-IT denken we graag met je mee.

Uiteraard kunnen we je helpen met de gepaste softwarelicenties, maar we gaan verder. We adviseren je op maat, gidsen je door het kluwen aan mogelijkheden en zorgen voor de optimale configuratie van jouw software. Je bent klaar om er het maximale uit te halen.

kantooromgeving

Verplaats jouw werkplek naar de cloud met Microsoft 365. Onze experts helpen je graag op weg.

Maak van jouw onderneming een digitale werkplek dankzij Microsoft 365.

Met Microsoft 365 kunnen je medewerkers werken waar en wanneer ze willen, en dit vanaf hun favoriete toestel. Het is een flexibele cloudoplossing die de productiviteit in je bedrijf zal verhogen maar ook de samenwerking en communicatie tussen je medewerkers vereenvoudigt én optimaliseert.

Wens je over te stappen naar de cloud? Als Gold Certified Partner kunnen we je de nodige expertise garanderen. Onze experts helpen je graag verder met een gepaste oplossing en begeleiden je doorheen het ganse proces.

Medewerkers kunnen efficiënt samenwerken dankzij Microsoft 365

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We willen de organisatie niet overspoelen met tools en kiezen bewust voor een eenvoudige structuur met Microsoft Office 365 als basis.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company