Cloud & Hosting

Maak de overstap naar de cloud met Microsoft 365

Een overstap naar Microsoft 365 aan het bekijken? Bij Office-IT denken we graag met je mee. 

Uiteraard kunnen we je helpen met de gepaste softwarelicenties, maar we gaan verder. We adviseren je op maat, gidsen je door het kluwen aan mogelijkheden binnen Office 365 / Microsoft 365 en zorgen voor de optimale configuratie van jouw software. Je bent klaar om er het maximale uit te halen.

Wil je werken in de cloud? Maak de overstap naar Microsoft 365.

Maak de overstap naar Microsoft 365 en maak van jouw bedrijf een digitale werkplek. Onze experts helpen je graag op weg.

Maak van jouw onderneming een digitale werkplek en stap over naar de cloud

Transformeer de werkomgeving van je KMO met Microsoft 365, waardoor je team moeiteloos en efficiënt  kan werken, waar en wanneer ze willen, op hun favoriete apparaten. Deze flexibele cloudoplossing verhoogt niet alleen de productiviteit, maar vereenvoudigt ook de samenwerking en communicatie tussen medewerkers.

Klaar om over te stappen naar Microsoft 365? Als Gold Certified Partner bieden we expertise en begeleiding. Onze experts staan klaar om je te helpen met een aangepaste oplossing, begeleiden je door het hele proces en garanderen een soepele overgang.

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Overstappen naar Microsoft 365?

Met Microsoft 365 werken jouw medewerkers waar ze maar willen, want ze connecteren in de cloud. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze. 

“We willen de organisatie niet overspoelen met tools en kiezen bewust voor een eenvoudige structuur met Microsoft Office 365 als basis.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company