(Pro)actieve monitoring & onderhoud

Betrouwbare on-site IT-support en proactief netwerkbeheer

Ons on-site beheer vult onze onderhoudsformules naadloos aan. Dankzij de up-to-date systemen en pc’s hoeft onze engineer zich niet bezig te houden met deze basics, maar kan hij zich volledig richten op wat werkelijk belangrijk is: on-site netwerkbeheer en IT-support.

Profiteer van betrouwbare on-site IT-support en proactief netwerkbeheer

Netwerkbeheer en IT-support zijn essentieel! Dit kan ook on-site. We bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.  

IT-support op uw maat: remote of on-site

Uiteraard kan je ook zonder onderhoudscontract beroep doen op onze on-site support. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden op het vlak van systeem- en netwerkbeheer.

Reken ons gerust af op de glasheldere rapportage. Maandelijks bij klanten met een onderhoudscontract en na elke interventie bij andere klanten.

Bij ons geen complexe systemen en credits, maar messcherpe uur- en dagtarieven zonder poespas.

Een onderhoudsformule? Geweldig! Zo geniet je steeds van performante systemen, maar toch kan bijkomend on-site netwerkbeheer en IT-support noodzakelijk zijn. Immers ook ter plaatse dienen de nodige aanpassingen correct en efficiënt doorgevoerd te worden.

Deze klanten gingen je al voor

Op zoek naar een IT-partner voor on-site ondersteuning?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Al jaren doen we beroep op hun expertise en recent hebben we nog een nieuwe kaderovereenkomst gesloten. Ze zijn flexibel, denken proactief mee en reiken oplossingen aan, exact wat we nodig hebben.”

Dreesen Simon – Garden Trade International