IT security

Wat is Threat Detection & Response?

Threat Detection & Response verzamelt en correleert informatie van jouw netwerk en cloud diensten om malware te detecteren en te stoppen.

Het zorgt voor een extra bescherming op de werkplek van de medewerker.

Real-time inzicht in je beveiliging

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

De WatchGuard “Threat detection & response” (TDR) service bestaat uit 4 componenten die informatie van zowel werkstations, servers en jouw WatchGuard Firewall(s) verzamelen, correleren en analyseren om zo (potentiële) dreigingen te detecteren en te stoppen. TDR omvat volgende componenten:

ThreatSync

TDR Host Sensor

Host Ransomware Prevention Module

WatchGuard Threat Intelligence

 

WatchGuard TDR is dé aanvulling op jouw anti-virus beveiliging en zorgt ervoor dat al jouw gebruikers en jij je geen zorgen hoeven te maken over verkeerde kliks, het openen van nepfacturen etc.

TDR is ook de ideale oplossing voor bedrijven met meerdere locaties. Zo worden de werkstations, zelfs op de kleinere sites, ook centraal beveiligd zonder extra investeringen. TDR wordt geactiveerd op de Firewall van jouw hoofdlocatie en hoeft niet per firewall gelicensieerd te worden.

Deze security feature zit inbegrepen in de Total Security Suite van WatchGuard. Deze suite bevat alle services die worden aangeboden met de Basic Security Suite plus geavanceerde malwarebescherming, bescherming tegen gegevensverlies, verbeterde netwerkzichtbaarheid, een beveiligde toegangsportaal en de mogelijkheid om actie te ondernemen tegen bedreigingen vanaf WG Cloud & Dimension.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De WatchGuard Firewalls en bijhorende software bieden bijzonder veel inzicht in het netwerkverkeer en de mogelijke gevaren!”

Van den Branden Patrick – Lineas